Måndag!

Go afton.
Igår kväll/natt när jag va inne på en av loppis sidorna på facebook hittade jag det sjukaste någon nånsin lagt upp på en loppis sida :O En dildo i form av en hundpenis :O Hur fan kan man lägga in en sån grej!!

Har man den läggningen håller man väl för fan det för sig själv och man lägger ju fan inte upp det på ett facebook forum ! Det står dessutom klart och tydligt att hon ärbetar på socialkontoret som nån form av tjänstekvinna!!! :O Vad tänker man mer!!! Hur jävla sjukt som helst att ens tänka tanken på att sätta på en hund eller ett djur över huvud taget !! Det borde ju fan vara lag mot Tidelag vid detta laget! Men NEJ Sverige är så jävla efter! Förhoppningsvis kommer det väl en lag så småningom!
För övrigt idag har det inte hänt allt för mycket, jag började virka ett par strumpor till Christoffer igår men dom blev inte som jag ville. Jag rev upp det jag hade virkat på strumporna och började istället på en babyfilt till framtida ändamål :P Blir nog inte på ett par år än men nån gång blir de :)
Vid 4 tiden kom Nathalie ner med Sasha som vi nu passa söndag till torsdag när hon jobbar. 
Sasha är en långhårig schäfer tik som är helt underbar :D Pigg och glad men samtidigt lugn och helt underbart snäll :D
Tage gillar ju inte långhåriga Schäfrar av någon anledning så han har legat i vårt sovrum hela dagen och surat. Men han vänjer sig nog eftersom hon ändå ska vara här nästan varje dag :)
Vid 6 tiden gick älsklinge, jag och vovarna bort till affären och handlade lite och sen va de middagsdags för både oss och djuren.  Sen efter maten har jag bara  suttit och virkat och tagit ett underbart varmt bad och en dusch :)
Nu ska jag virka en stund till och sen blir de att gå och lägga mig så man kommer upp lite tidigare i morgon, har ju sökt jobb och får jag det funkar det inte riktigt att somna 5-6 på morgonen och sova till 1-2 på eftermiddagen :P
Ha en underbar kväll!
Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0