Pengar pengar pengar

Varför måste allt hänga på att man har pengar, hatar det!
Hoppas på att jag får pengar i morgon annars vet jag inte vad jag ska ta mig till måste verkligen köpa ett par skor, dom jag har e där hål i och så måste jag betala min micro och min nya gitarr till min styvfar.
Var iaf och tittade på lägenhet med Jana idag, ganska fin lägenhet stor och rymlig och helt underbar balkong som va heeelt överbelamrad med saker så man knappt kunde gå där ute, och desutom hade dom monterat upp ett partytält där ute : S.
Gustav sov här i natt och jag och Jana hade skit kul med att försöka väcka honom både före och efter lghvisningen :P, gick inte så bra men när Jana fick tag i laserpekaren och lös honom på röven med fick Lilli spatt och hoppade på honom :P då äntligen vaknade herr Sostotigog till liv haha.

Pratade med mamma igår om morfar och nu har läkarna sagt att det blir att han kommer att vara inlagt i 6 veckor för att han har strålning 5 dagar i veckan vid olika tidpunkter på dagen.
Tänker så mycket på honom och är så orolig att jag inte vet vart jag ska ta vägen, vill bara att han ska bli bra igen saknar honom :(
Han mår inte alls bra men ändå bättre när han ligger på sjukhuset för där har han sällskap hela dagarna och om det händer något så finns det folk som hjälper honom där.
När vi var och hälsade på honom häromdagen hade han trillat och slagit sig så illa att dom hade fått sy honom i pannan.
Han hade trillat i badrummet och fått dra sig fram till dörren och öppna den och ropa ut "hjääälp" ett par gånger för att personalen skulle höra honom.
Han har gått ner ytterligare i vikt trotts att han återfått lite aptit och kan nu äta en hel portion av sin timbalkost("färdigtuggad" mat).
Varför drabbar alltid dessa förbannade sjukdomar fina snälla människor och inte dom som förtjänar det istället :/
Varför va det han som blev sjuk och inte jag,  jag är ung och hade klarat av detta mycket bättre än han gör,.

Nu ska jag sova och drömma mina vanliga konstiga drömmar och avskurna tummar i akrvarium  :S

natti natti

RSS 2.0