10-07-13

Jag har absolut inget att skriva idag :p jag håller på att dö av värmeslag men vi har iaf löst fröket katmakazis självmordsförsök nu genom att blockera balkongdörren med kompostgaller så nu kommer hon inte ut dit mer :D Härom dagen satt jag i sängen och pratade med Christoffer som satt vid datorn, helt plötsligt vänder jag blicken mot balkongen och ser då Sessan promenera helt oberört på balkongräcket :O jag höll på att skita ner mig, tack och lov ropade Christoffer på henne lugnt och fick henne att hoppa in på RÄTT sida räcket :p
Ha en underbar kväll och mys i värmen innan den tar kål på oss alla :P

2010-07-09

Det va längesen jag skrev något här nu, men nu ska jag komma igång och skriva igen! Jag Lovar !! :p
Vi åkte ju till stugan den 27de juni och va hemma igen den 3 juli istället för den 4de.
Vi har bara tagit de lugnt hela den veckan, så underbart de va att bara ta de lugnt och koppla bort all vardagsstress.
på söndagen va Emma Forsberg och hennes två Emilar på besök och vi grillade och pratade en massa om allt möjligt, och hade jätte mysigt. På måndagen va de bara jag och Christoffer och vi  tog de allmänt jätte lugnt och bara va med varandra och mös, på kvällen tände vi en brasa och drog ut tvn i trädgården och satt på varsin sida av elden och värmde oss.
På Tisdagen kom Helen, Anders och Zeke och hälsade på oss och vi satt hela eftermiddagen och pratade om allt möjligt och drack kaffe och fikade, sen på kvällen satte Christoffer igång gasgrillen och vi grillade hamburgare till oss alla fyra medans Lilli och Zeke lekte så fint i trädgården.
på onsdagen mös vi hela dagen och va nere en sväng i tomelilla och handlade in lite som vi saknade.
på Torsdagen åkte Christoffer in till Malmö och hämtade lite grejer och sen på kvällen kom Milo och barnen på besök och vi satt i trädgården med den öppna elden och spelade memory med Miranda och sen blev de UNO.
dagen efter blev de oxå en massa mys och snack och kaffedrickande ända tills Mathias kom och hämtade Milo och barnen vid åtta tiden på kvällen.
på lördagen kom mamma och Dan och grillade hos oss och vi bestämde oss för att skona Christoffers arbetskamrat besväret att köra från Arlöv till Tryde och hämta oss och sen lämna oss i Malmö och sen köra tillbaka till Arlöv igen, så vi åkte med Mamma och Dan hem.
Sen när vi kom hem har allt flutit på som vanligt Christoffer har mått kasst denna veckan dock, problem med magen som vanligt :(
Idag vaknade jag vid åtta tiden och sen följde jag med Micke till Ica med Lilli vilket jag ångrar nu för Lilli blev så överhettad att hn spydde när hon kom hem igen så jag fick slänga in henne i duschen och spola henne med iskallt vatten och nu ligger hon och sover i sängen med bordsfläkten riktad mot sig :)
Vädret kunde inte vara bättre, helt underbart är de men lite svalare kunde de varit känner själv att de e FÖÖÖR hett.
Blir väl att vi åker till mamma i eftermiddag och sen på väg hem blir de väl stranden och svalka sig en stund, beroende på hur sent de blir. :P
Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer idag :p för nu ska jag ta min kopp kaffe och bara slappa :D
Ha en underbar helg för de ska jag ha :D
Puss och kram till er

RSS 2.0