Sandra Lindström!!!

Jag förstår inte hur en människa kan vara så låg och trampa på folk som försöker ställa upp för en som den människan kan göra!
Hon har varit skyldig mig 1000 kronor i över 4 år och idag när jag bad henne om dom blev hon aggresiv och började kräva bevis på att hon va skyldig mig dessa pengarna, när jag förklarade för henne att jag inte var skyldig henne ett skit va jag både hora och fitta och det va bara en tidsfråga innan Christoffer skulle tröttna på mig och lämna mig!!
Jag skiter i pengarna nu och hon kan dra åt helvete och hoppas på att jag en dag kan skratta åt hennes straff som kommer för ödet lämnar ingen som gjort folk illa så som hon gjort!!

Flytt

Om två veckor på dagen flyttar vi till en trea i svängsta :D Ska bli helt underbart! En stor trea på74 kvm med balkong och BADKAR :o äntligen ska jag få bada i ett badkar, som jag har saknat de :D
Så just nu är det en massa packning på schemat och förstås klippning av vår förbannade gräsmatta :@
Just nu sitter jag och kopplar av med en kopp kaffe innan jag ska sätta fart och packa lite i köket, sovrummet och lite i vardagsrummet.
Källaren börjar Christoffer med i nästa vecka medans jag är i skolan.
Nä jag får skriva vidare lite senare idag, fryser som tusan och ska ´krypa ner under täcket med Lilli :D

Sophies Choice

Idag har de inte hänt så mycket, har mest tagit de lugnt, Husvärden va här och målade men jag har inte mått helt 100% idag är nog på väg att bli förkyld eller nått.
vilade i ett par timmar och sen åt vi middag och i morgon blir de nog att göra äpplekaka och städa/diska inför måndagens besök :)
Nu ska jag titta vidare på Sophies Choice innan det är dags för sängen.
Kramisar <3

Tjenare

Som jag komenterade på förra inlägget så händer det inte så mycket i vår vardag här i Mörrum... Vi hittade en kattunge när vi va ute med hundarna för ett par veckor sedan och givetvist blev ju både Lilli och Elite skendräktigt och kattungen tror nu att Lilli är dens mamma och diar friskt på henne....Någon som har nått tips på hur man får honom att sluta med detta? har försökt ta bort honom därifrån men de hjälper inte, inte heller tshirts då han lyckas ta sig in på nått jävla vänster haha. Jättesött är det förvisso men det är inte bra att Lilli går skendräktig för länge. (i början tillät vi det eftersom djuren lyckades få loppor precis innan vi hittade honom och givetvist när vi va som pankast!!! Han va jätteslö och betedde sig som om han hade blodbrist så då va de ju bara bra att han fick lite extra från Lilli)
Annars går de bra här på landet, jag börjar skolan den 19nde och Christoffer jagar syon på skolan för att även han ska börja med någon form av utbildning.
Har en överenskommelse  med syon om att jag kan plugga hemifrån om jag inte mår bra eller om vädret gör att jag inte kommer hemifrån.
Idag har det inte hänt mycket alls förutom att jag och Christoffer tog oss en cykeltur in till byn och handlade lite mat inför helgen, så man klarar sig tills pengarna kommer in på måndag :) Det va meningen att vi skulle ta en promenad vid ån innan vi åkte hem men det blev inte så eftersom vi hade köpt mjölk och det va någerlunda varmt ute,(vill ju inte ha hem sur mjölk)
Så vi cyklade hem igen och dum som man är ibland så rökte jag ju när jag cyklade och de skulle jag ju nog inte haa gjort :p
I morgon blir de att Christoffer och husvärden målar de sista på huset medans jag plockar lite här inne då vi får besök på måndag.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar på att gå och lägga mig eftersom klockan ändå är halv två snart :O
Fick även ett paket från underbara Jen idag :D Fick ett par 100gram garn som jag ska virka bland annat en kofta till henne med och sen lite babykläder och pojkkläder till hennes två underbara pojkar :) Fick även en ny hemtelefon av Jen eftersom dom vi har inte riktigt fungerar som dom ska :S
Har pratat med gulliga Nathalie idag oxå :) Tack för att ni är så goa mina underbara vänner!!
Nä nu ska jag stänga ner datorn för idag och ta en runda med hundarna innan det är dags för sängen för idag.
Massa kramar på er <3 <3
Klicka på bilderna för att få större bild
Lägger till ett par bilder :)
(klicka för större bild)
Sture med klänning :) Helt underbar kise! <3
mal som vi hittade i trädgården
Fantastiskt vacker mal som vi hittade i trädgården :)
Virkade en kofta till dockan jag gjort för ett par år sen :)
Så här ser de ut när två sniglar parar sig på vår husvägg hahahaha
Elite myser i pappas famn <3
Lilli och Tage myser i mamma och pappas säng <3
Sist men inte minst fick jag denna underbara rosen av Christoffer i Juni!
Älskar min fantastiska sambo jag skulle inte vilja spendera mitt liv med någon annan än dig Christoffer <3 <3 <3 <3

RSS 2.0