torsdag innan lön :(

Usch och fy vad man kan vara sugen på allt möjligt bara för att man inte har pengar och vetskapen att man måste gå till soc igen är inte rolig får ju riktigt dålig lön denna månaden :/ aja man överlever utan de bara man har mat:P
Har varit hos Jana idag och ätit frukost och druckit en massa kaffe med henne och sen gick jag hem och vilade en stund innan Lisa kom hit.

Vi stack tillbaka till sjön vi va vid igår för att leta efter en dummie och en bill med snöre som jönk i sjön igår i hopp om att dom skulle flutit upp till idag, men nope.
Precis när vi kommit fram till sjön ställde sig en tant bakom oss och glodde med sin lilla strävhåriga Jackrussel hane och när vi sa till henne att min hund höglöper blev hon skit sur och börja babbla om att hon skulle ringa till polisen för att vi lät våra hundar bada i sjön och bita ihjäl fåglarna (!) typ hallå ALLA stora hundar e inte sjuka i huvudet !!!
Lisa släpte iaf i Lexi så hon fick simma av sig lite innan vi gick hem igen och nu står hon och micke i köket och lagar mat till Lisa medans jag sitter här och skriver.
 
Grattis på 19 års dagen Camilla hoppas att du fått en bra födelsedag massa kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0